«Οι υποσχέσεις του δεν πείθουν και ο χρόνος του τελείωσε» αναφέρει στην απάντησή της στα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου. Μάλιστα όπως σημειώνει «η αλλαγή έρχεται με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές».
«Ο κ. Μητσοτάκης υπόσχεται σε βελτιωμένη έκδοση, όσα υποσχέθηκε το 2019 και δεν έκανε στη διάρκεια της διακυβέρνησής του. Ακρίβεια, ανασφάλεια, φόβο και αδικία παντού αφήνει πίσω του. Οι υποσχέσεις του δεν πείθουν και ο χρόνος του τελείωσε. Η αλλαγή έρχεται με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές και με Δικαιοσύνη Παντού» σημειώνει στη δήλωσή της η κ. Τσαπανίδου.
Σημειώνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτήθηκε για τη δήλωσε τη Τσαπανίδου ότι αν κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές, τότε οι ψηφοφόροι θα έχουν παραπλανηθεί, σχολιάζοντας ότι η κ. Τσαπανίδου υποτιμά τους Έλληνες ψηφοφόρους. «Δεν επιδιώκω τη σύγκρουση, αλλά την σύγκριση. Ο κ. Τσίπρας γιατί είναι περήφανος για τη δική του τετραετία, ποια είναι η συνέπεια των δικών του λόγων και έργων; Νέα παραμύθια από τον κ. Τσίπρα ο ελληνικός λαός δεν θα ξαναπιστέψει».
- Φωτιά τώρα στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής - Επιχειρεί ελικόπτερο
- «Ρίξε, γιατί δεν ρίχνεις;»: Πώς έγινε η επίθεση με μαχαίρι στο ΑΤ Μάνδρας - Το κίνητρο του 31χρονου
- «Θηρίο» η Κατερίνα Στικούδη: Έκανε deadlift με 100 κιλά αλλά «όλο λάθος», της σχολίασαν
- Survivor: Σοβαρή καταγγελία από Φλώρο - «Έδιναν ναρκωτικά στους παίκτες για να είναι ήρεμοι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.