Κατά του Νίκου Παππά, του Χρήστου Σπίρτζη και του ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή το πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για την τραγωδία στα Τέμπη. «Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τη συγκρότηση της Ειδικής Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων και μιλούσε για προσπάθεια συγκάλυψης των αιτίων της τραγωδίας, σήμερα ο κ. Παππάς και ο κ. Σπίρτζης επικαλούνται το πόρισμα και μάλιστα επιλεκτικά κάποιες από τις διαπιστώσεις του», σημειώνει το κυβερνών κόμμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:
«Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τη συγκρότηση της Ειδικής Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων και μιλούσε για προσπάθεια συγκάλυψης των αιτίων της τραγωδίας, σήμερα ο κ. Παππάς και ο κ. Σπίρτζης επικαλούνται το πόρισμα και μάλιστα επιλεκτικά κάποιες από τις διαπιστώσεις του, τις οποίες προσπαθούν να φέρουν "στα μέτρα τους". Η Κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή είπε: "όλα στο φως". Και με αυτήν την αρχή κινείται. Το πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής συντάχθηκε δίχως απολύτως καμία κυβερνητική παρέμβαση, δημοσιοποιήθηκε ώστε οι πολίτες να λάβουν γνώση του περιεχομένου του και έχει σταλεί, ήδη, στις Εισαγγελικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση ώστε να αποδοθούν ευθύνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να κινείται μικροκομματικά σε ένα θέμα στο οποίο οι πολίτες ζητούν καθαρές απαντήσεις».
- Κασσελάκης και Καμμένος «κρυφοκοιτάζουν» την Καρυστιανού - Πού «πατάνε» και γιατί θέλουν «πολιτικό γάμο»
- Ο «σφαγέας» της Άρτας: Από ένα κέρασμα στο καφενείο, σκότωσε έξι συγχωριανούς του
- «Γενέθλια ’86»: Η αυτοκτονία του Νίκου Σκυλοδήμου που έγινε τραγούδι
- Ρία Ελληνίδου: Η ξεχασμένη εμφάνιση στο «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» 12 χρόνια πριν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.