Με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, την αρμοδιότητα της δημόσιας ενημέρωσης για την πορεία του κυβερνητικού έργου αναλαμβάνει ο yπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, στη θέση του έως σήμερα Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου. Η έως σήμερα αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, αναλαμβάνει τη θέση Συμβούλου σε Διεθνή Θέματα και Σχέσεις με Διεθνή ΜΜΕ.
Λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει αύριο, Σάββατο (21/4) στις 11:00 συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο. Στη συνάντηση ο πρωθυπουργός αναμένεται να ζητήσει επίσημα τη διάλυση της Βουλής και τη διεξαγωγή εκλογών στις 21 Μαΐου. Αμέσως μετά θα υπάρξει δήλωση του κ. Μητσοτάκη ενώ θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες με την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.