Μενού
skertsos
Ακης Σκέρτσος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την αντίδραση του υπουργού Επικρατείας, ο οποίος επιτελεί και καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου, Άκη Σκέρτσου προκάλεσαν τα όσα ανέφερε νωρίτερα, σήμερα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία και υπογράμμισε ότι αύριο, Δευτέρα, το κόμμα της θα καταθέσει τρία αιτήματα στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής, με το ένα εκ των οποίων να σχετίζεται με μία ενδεχόμενη τηλεμαχία μεταξύ του απερχόμενου πρωθυπουργού και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Σκέρτσος, με τη σειρά του, είπε ότι για το εν λόγω θέμα «θα τα πούμε αναλυτικά στη διακομματική» πετώντας έτσι το γάντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε και στο τρίτο αίτημα, που θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, και το οποίο σχετίζεται με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ζητώντας «να υπηρετήσουν με διαφάνεια το έργο τους αναρτώντας από εδώ και στο εξής τα πρωτογενή και αστάθμητα δεδομένα των ερευνών τους», απαντώντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπλήσσει. Αντιθέτως, είναι εντελώς προβλέψιμος. Άλλωστε η αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων είναι μέσα στα SOS στο «λυσάρι» κάθε πολιτικού λαϊκιστή, ιδίως όταν χάνει».

Η απάντηση Σκέρτσου:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπλήσσει. Αντιθέτως, είναι εντελώς προβλέψιμος. Άλλωστε η αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων είναι μέσα στα SOS στο «λυσάρι» κάθε πολιτικού λαϊκιστή, ιδίως όταν χάνει. Επαφίεται στον ΣΕΔΕΑ αν θα αντιδράσει για αυτή την άκρως αντιεπιστημονική και απαράδεκτη από κάθε άποψη πολιτικής δεοντολογίας επίθεση στις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αναμένουμε και πολλά περισσότερα, ίσως πέρα από την επόμενη προβλέψιμη επίθεση στα «συστημικά» ΜΜΕ και τις «ελίτ των ολιγοπωλίων». Για το θέμα των debate θα τα πούμε αναλυτικά στη διακομματική».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.