Μενού
xatziliadis
Δημήτρης Χατζηλιάδης | ellhnes.net
  • Α-
  • Α+

Τη συμμετοχή τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε το κόμμα Έλληνες με τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη να ενημερώνει με δήλωσή του πως θα είναι κανονικά υποψήφιος. Την προεδρία του κόμματος, μετά από το «διαζύγιο» με τον πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο την προεδρεία ανέλαβε απόστρατος στρατιωτικός και συγκεκριμένα ο Ταξίαρχος, Δημήτρης Χατζηλιάδης.

Ο κ. Χατζηλιάδης που εκλέχθηκε από το συμβούλιο του κόμματος, είναι καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και στην πρώτη του δήλωση ανέφερε πως: «Υπηρέτησα ενόρκως την Πατρίδα για δεκαετίες, και σήμερα εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο για να συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στο Έθνος των Ελλήνων. Μας περιμένει ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία».

Ποιος είναι ο Δημήτρης Χατζηλιάδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι Ταξίαρχος εν αποστρατεία. Εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Υπηρέτησε την Πατρίδα από πολλές θέσεις και δεκάδες μονάδες σε ολόκληρη την χώρα. Γνωρίζει άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έβγαλε δεκάδες σχολεία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Έχει έντονο συγγραφικό έργο με μελέτες, διατριβές και δημοσιευμένα άρθρα. Συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε πολλές ενώσεις και συλλόγους και έχει λάβει Έπαινο το 2020 από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για 123 Αιμοδοσίες, δείγμα της έντονης προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο.

Δείτε επίσης:

«Καμπανάκι» Λέκκα: «Πιθανό να έχουμε το πιο θερμό καλοκαίρι - Σε δύο χρόνια θα ”μπει” η θάλασσα μέσα στη Μύκονο»

Πάτρα: Εφαγαν σε ταβέρνα και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν - Τους επικήρυξε ο ιδιοκτήτης ανεβάζοντας τα πρόσωπά τους στο Facebook

«Θα σε βρω και θα σε θάψω»: 50χρονος κλώτσησε δημοτικό αστυνόμο στον Βόλο που του έκοψε κλήση

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA