Μενού
kuriakos-mitsotakis
Κυριάκος Μητσοτάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στην ανακοίνωση των ονομάτων που θα συνθέτουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, θα προχωρήσει την Παρασκευή, 28 Απριλίου, στις 10:30 το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εν συνεχεία ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με όλους τους υποψηφίους στις εκλογές, όπως ενημέρωσε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ακης Σκέρτσος.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Σκέρτσος αναφέρθηκε ακόμη στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανακοινώθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Χαρακτηρίζεται από φιλοδοξία και στοχοθεσία» αν΄λεφερε χαρακτηρίζοντάς το «σχέδιο καλά μελετημένο που δεν υπερβαίνει τα 8-9 δισ στην 4ετια. Όλα τα μέτρα ενταγμένα στο μεσοπρόθεσμο και υπηρετεί τριπλο στόχο: επενδυτική βαθμίδα, δημοσιονομική ισορροπία και βιώσιμη ανάπτυξη».

Επανέλαβε, δε, πως «Η μόνη πρόταση διακυβέρνησης είναι αυτή της ΝΔ. Αυτοδύναμη κυβέρνηση ενός κόμματος και όχι ενός χρώματος» ενώ ανέφερε ότι «Όσα είπαμε το 2019 τα κάναμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.