Μενού
tzimeros - kranidiotis
Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή (28/4) το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου σχετικά με το εάν πολιτικά κόμματα, τα οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, πληρούν τα κριτήρια που απαιτούνται. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής του, μάλιστα, απορρίφθηκε και η προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά του κόμματος του συνασπισμού κομμάτων των Θάνου Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη «Εθνική Δημιουργία».

Οι Τζήμερος και Κρανιδιώτης έκαναν ανάρτηση στα social media και πιο συγκεκριμένα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Twitter την απόρριψη της προσφυγής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τον Άρειο Πάγο με ένα -σχεδόν- πανομοιότυπο μήνυμα.

«Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την κωμική προσφυγή του Μπογδάνου εναντίον της #ΕΘΝΙΚΗΣ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Ίσως τώρα μπορέσει να αντιληφθεί τη διαφορά ανάμεσα στην εμπορική επιχείρηση και τον πολιτικό φορέα», ανέφερε ο επικεφαλής του συνδυασμού, Θάνος Τζήμερος

«Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την γελοία προσφυγή Μπογδάνου κατά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Ίσως τώρα μάθει να ξεχωρίζει τις εμπορικές επιχειρήσεις από τα πολιτικά κόμματα. #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», ανέφερε με τη σειρά του ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.