Μενού
nea dimokratia
Νέα Δημοκρατία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε νωρίτερα υπόμνημα ενώπιον του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου κατά της ανακήρυξης του «Εθνικού Κόμματος - Ελληνες» στις ερχόμενες εκλογές, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Άκη Σκέρτσο. «Το υπόμνημα συνοδεύεται από υλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων και δύο ηλεκτρονικούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας με οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύουν τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του κόμματος», τονίζει ο ίδιος.

Παράλληλα, ο Άκης Σκέρτσος συνεχίζει: «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με αίσθημα ευθύνης, είχε την πρωτοβουλία για την κατάθεση στη Βουλή των διατάξεων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Αποτελεί χρέος κάθε δημοκρατικού πολιτικού σχηματισμού και κάθε πολίτη να προστατεύει την δημοκρατία από τους εχθρούς της. Σε αυτό τον διαρκή αγώνα θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη ζήτησε την εξαίρεση τριών δικαστών του Αρείου Πάγου από τη σύνθεση του Α1 Τμήματος το Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Το υπόμνημα της ΝΔ έχει ως εξής:

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.