Μενού
akis-skertsos
Άκης Σκέρτσος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για «επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή» κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, με αφορμή την επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, στα Πετράλωνα.

Στην ανακοίνωσή του, ο Άκης Σκέρτσος αναφέρει: «Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής.

Όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου. Αναμένουμε την άμεση και σκληρή καταδίκη των κομμάτων απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Πλεύρης μετέβη στο νοσοκομείο «Λαϊκό», όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.