Με το σχέδιο υποστήριξης των εφημεριών τα ράντζα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, τονίζει σε ανάρτηση του στο Twitter ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.
Στην ίδια ανάρτηση του ο κ. Πλεύρης αναφέρει: «Η δύσκολη εφημερία ξεπέρασε τις 2.300 προσελεύσεις στην Αττική. Εφημερία Ευαγγελισμού με 870 προσελεύσεις και 0 ράντζα και Αττικού με 1001 προσελεύσεις και 12 ράντζα που απορροφούνται άμεσα».
- Δύο συλλήψεις για την τραγωδία στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου: Τα ερωτήματα που «βασανίζουν» τις αρχές
- Κατερίνα Λιόλιου: Πολύ πριν τον Λογαριασμό ξεσήκωνε το Στην Υγειά Μας τραγουδώντας «Του Αγοριού Απέναντι»
- Ασφυκτιά η Ευρώπη από τον καύσωνα: 74 πνιγμοί στη Γαλλία - Νεκρός 6χρονος στη Γερμανία
- Τριζόνια: Το νησί χωρίς αυτοκίνητα που ήθελε να αγοράσει ο Ωνάσης - «It's not for sale» είπαν οι κάτοικοι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.