Στην Ελευσίνα βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και παρουσιάζει τις οικονομικές προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.
Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε και ένα νέο «freedom pass», το οποίο ονομάζεται «youth pass» για τους νέους στο πλαίσιο της στήριξης του εγχώριου τουρισμού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, το ποσό θα ανέρχεται στα 150 ευρώ και θα μπορεί ο κάθε νέος όταν ενηλικιώνεται να το δαπανήσει σε ένα ταξίδι, ή υπηρεσία πολιτισμού ή υπηρεσία αθλητισμού.
«Θα δίνουμε ένα τέτοιο εργαλείο 150 ευρώ σε κάθε νέο στα 18 που θα ενηλικιώνεται για να μπορεί να το δαπανήσει σε ένα ταξίδι, ή υπηρεσία πολιτισμού ή υπηρεσία αθλητισμού ώστε να πιάσουν τα χρήματα τόπο σε εγχώριες υπηρεσίες και να πιάσουν τόπο και στον τουρισμό.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.