Μία ξεχωριστή παρουσία έδωσε το «παρών» το βράδυ της Κυριακής (14/5) στο γήπεδο της Λεωφόρου, καθώς στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» βρέθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μαζί με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, παρακολούθησε το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Super League.
Ο ιστορικός ηγέτης της «πράσινης» ΠΑΕ και η πρώην υπουργός Τουρισμού είχαν εγκάρδιες συνομιλίες με πολλούς φιλάθλους και αποχώρησαν ελάχιστα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη:




- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.