Μενού
tsakalotos
Ευκλείδης Τσακαλώτος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Κάποιος άνθρωπος έκανε ένα λάθος, είπε την άποψή του. Μου κάνει εντύπωση που δεν την είχε πει σε εμένα. Ήταν ένα λάθος. Νομίζω ότι θόρυβος γίνεται για να μην καθίσει η Νέα Δημοκρατία να συζητήσουμε το τι είναι μέσα στο πρόγραμμα», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, με αφορμή τη δήλωση Κατρούγκαλου και τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει.

Παράλληλα, ο κ. Τσακαλώτος, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ συμπλήρωσε: «Αν είναι κρυφό είναι τόσο κρυφό που για έναν άνθρωπο που ασχολείται έναν χρόνο με το πρόγραμμα δεν το έχω ακούσει, όχι να μπει στο πρόγραμμα, αλλά δεν είχε πέσει καν στο τραπέζι».

Ακόμα είπε: «Εμείς λέμε ότι έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα, έχουμε ένα συμβόλαιο με τον λαό. Η λέξη συμβόλαιο είναι μια βαριά λέξη. Είναι δέσμευση κι η δέσμευση είναι ότι ούτε για τους μικρομεσαίους, ούτε για τους ελεύθερους επαγγελματίες θα υπάρχει αύξηση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών».

«Αυτή είναι η δέσμευσή μας. Και γι’ αυτές τις ομάδες θα υπάρχουν και φοροαπαλλαγές και στα καύσιμα και σε πολλά άλλα», είπε ακόμα ο κ. Τσακαλώτος.

Οι Εκλογές 2023 είναι στο reader.gr!

Μείνε ενημερωμένος για ό,τι συμβαίνει στα στρατόπεδα των κομμάτων και τις κινήσεις των πολιτικών αρχηγών. Ειδήσεις για τις Εκλογές 2023 και αναλυτικοί οδηγοί για τους ψηφοφόρους στο reader.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA