Μενού
katroygkalos
Γιώργος Κατρούγκαλος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με το άκουσμα της είδησης πως ο Γιώργος Κατρούγκαλος αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές 2023, ένα... γαϊτανάκι φημών ξέσπασε, σύμφωνα με το οποίο το όνομα του πρώην υπουργού δεν θα βρισκόταν καθόλου στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών.

Σε απάντηση στις συγκεκριμένες φήμες, εστάλη από την Κουμουνδούρου έκτακτο SMS όπου επισημαίνεται πως από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Βόρειο Τομέα δεν διαγράφεται το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου. Παράλληλα, σημειώνεται ότι τα ψηφοδέλτια που θα έχουν σταυρό στον κ. Κατρούγκαλο δεν θα είναι άκυρα.

syriza

Αξίζει να σημειωθεί πως από την ώρα που είχε γίνει γνωστό ότι ο Γιώργος Κατρούγκαλος αποσύρει την υποψηφιότητά του. τα ερωτήματα έπεσαν βροχή στο υπουργείο Εσωτερικών που είναι αρμόδιο για τις εκλογές για το τι θα γίνει με τα ψηφοδέλτια που είναι ήδη τυπωμένα αλλά και την ίδια την υποψηφιότητα που έχει επικυρωθεί από τον Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Εσωτερικών και αναφορικά με τα ερωτήματα που τέθηκαν σχετικά με τη δήλωση παραίτησης του κ. Κατρούγκαλου, πηγές της Διεύθυνσης Εκλογών αναφέρουν ότι «με δεδομένο το γεγονός ότι η υποψηφιότητά του έχει ανακηρυχθεί από τον Άρειο Πάγο αυτή παραμένει σε ισχύ. Σε περίπτωση που ο κ. Κατρούγκαλος εκλεγεί, έχει δικαίωμα να παραδώσει την έδρα του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA