Μενού
kke
ΚΚΕ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την σημαντική αύξηση των ποσοστών του ΚΚΕ γιόρτασαν το βράδυ τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στήνοντας αυθόρμητα γλέντια σε γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

Στα γραφεία του ΚΚΕ στα Χανιά χόρεψαν και γιόρτασαν το αποτέλεσμα αφού εκλέχτηκε βουλευτής στην Κρήτη. Στην επικράτεια, το κόμμα είδε, εξαιρετική, συγκριτικά με τα προηγούμενα δεδομένα, άνοδο με ποσοστό 7,14% έναντι του 5,30% των εκλογών του 2019.

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ η μόνη αντιπολίτευση

Την ίδια ώρα, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, έστειλε το δικό του μήνυμα για την επόμενη μέρα:

«Θα ήθελα εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής να χαιρετίσουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους, τους χιλιάδες νέους και νέες που έκαναν αυτό το βήμα, ψήφισαν το ΚΚΕ, δίνοντάς του σημαντική άνοδο. Θέλουμε να συγχαρούμε τα μέλη μας, τους φίλους, τα στελέχη του ΚΚΕ, τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους συμβάλλοντας σε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας σχολιάζοντας τα αποτελέσματα.

«Το αποτέλεσμα αυτό είναι καρπός της πείρας των εργατικών-λαϊκών δυνάμεων που πήραν μέρος όλα τα προηγούμενα χρόνια σε αγώνες, σε σημαντικές δράσεις μαζί με τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες», σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Οι Εκλογές 2023 είναι στο reader.gr!

Μείνε ενημερωμένος για ό,τι συμβαίνει στα στρατόπεδα των κομμάτων και τις κινήσεις των πολιτικών αρχηγών. Ειδήσεις για τις Εκλογές 2023 και πώς διαμορφώνεται ο εκλογικός χάρτης στο reader.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.