Εκτός Βουλής έμεινε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος κατέβαινε υποψήφιος στη Β1' εκλογική περιφέρεια του Βόρειου Τομέα Αθηνών.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος ήρθε δεύτερος και δεν εξελέγη. Η μοναδική υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια που θα εκπροσωπήσει το κόμμα στη Βουλή είναι η Μιλένα Αποστολάκη.
Σε ανάρτησή του στα social media, ο Ανδρέας Λοβέρδος σημειώνει: «Για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση ευχαριστώ θερμά τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους».
Παράλληλα σημειώνει: «Μπράβο στην παράταξη. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσοι εξελέγησαν. Η πατρίδα έχει ανάγκη από σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση. Συνεχίζουμε δυναμικά για την Ελλάδα, για το ΠΑΣΟΚ».
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.