Μενού
marios-athanasiou-tsipras1
Ο Μάριος Αθανασίου με τον Αλέξη Τσίπρα | @AlexisTsipras
  • Α-
  • Α+

Την Τρίτη (23/5) ο Μάριος Αθανασίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» και σχολίασε το αποτέλεσμα των εκλογών 2023 και την τεράστια διαφορά ανάμεσα στα δύο πρώτα κόμματα, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν έκρυψε τη στενοχώρια του που ο ίδιος δεν εκλέχτηκε. 

«Ο κόσμος ποτέ δεν φταίει. Και με όλους μου τους φίλους που συζητάω προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να πει κάποια πράγματα, προφανώς δεν τα είπε καλά. Από την στιγμή που ο κόσμος δεν το κατάλαβε, το λάθος είναι δικό μου. Όταν λέω δικό μου εννοώ προσωπικά δικό μου. Αν δεν καταλαβαίνεις εσύ κάτι, δεν φταις μόνο εσύ που δεν το καταλαβαίνεις, φταίω και εγώ που δεν στο μεταδίδω», ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν βγήκε, ο Μάριος Αθανασίου δεν έκρυψε ότι στεναχωρήθηκε, ενώ δεν είναι σίγουρος εάν θα βάλει και στο μέλλον ξανά υποψηφιότητα.  

«Στεναχωρήθηκα, ναι ζορίστηκα. Είναι λίγο περίεργο. Ήταν πρωτόγνωρο και το τρέξιμο ήταν πρωτόγνωρο και πολύ ενδιαφέρον. Βλέπεις πώς κινείται η κοινωνία προεκλογικά, που είναι κάτι διαφορετικό. Στεναχωρήθηκα θα μου κρατήσει μία, δυο, τρεις μέρες μετά θα πάρω τα πάνω μου. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι, με τα πολιτικά ενεργός θα συνεχίσω να είμαι όπως ήμουνα και πριν και σαν πολίτης και ενεργός στον ΣΥΡΙΖΑ. Τις επιλογές μου μετά θα σκεφτώ πολύ αργότερα, τώρα προέχουν οι επόμενες εκλογές», εξομολογήθηκε ο Μάριος Αθανασίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA