Μενού
mithridatis
Μιθριδάτης | NDP Photos
  • Α-
  • Α+

Ο Μιθριδάτης «κατέβηκε» στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, στον Νότιο Τομέα Αθηνών. Μετά την συγκέντρωση των 7.253 ψήφων και τη μη εκλογή του αλλά και την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ο ράπερ προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με την οποία εξηγεί πώς ένιωσε για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μεταξύ άλλων, ο Μιθριδάτης ανέφερε πως το αποτέλεσμα αυτό, δεν θα τον αποτρέψει από το να συνεχίσει να προσπαθεί και να αγωνίζεται ενώ αποκάλυψε πως από τα 18 του χρόνια δεν έχει χάσει ούτε μια εκλογική αναμέτρηση ως ψηφοφόρος.

Η ανάρτησή του Μιθριδάτη

Από τα 18 μου χρόνια, που απέκτησα δικαίωμα ψήφου, δεν έχω χάσει ούτε μια εκλογική αναμέτρηση ως ψηφοφόρος. Κάθε εκλογική Κυριακή που έχω ζήσει, ήταν μία έξτρα εμπειρία και γνώση.

Γνώση και «ζουμί» για άπειρες πολιτικές συζητήσεις και αναλύσεις.

Γνώσεις και συζητήσεις, που έχουν διαμορφώσει την πολιτική μου αντίληψη και άποψη μέχρι τώρα.

Η αλήθεια είναι πως σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έχω παρακολουθήσει, ή τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα για εμένα ή με εξέπληταν αρνητικά.

Παρόλα αυτά, συνέχιζα να ψηφίζω (ένα μειοψηφικό κόμμα) όχι γιατί «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία», αλλά γιατί το ήθος και η συνείδηση μου θα πεθάνουν τελευταία.

Συνέχιζα λοιπόν, με την συμμετοχή μου σαν ψηφοφόρος ασκώντας το δικαίωμα του εκλέγειν. Τώρα αποφάσισα να συμμετέχω, ενεργά και δραστικά, ασκώντας το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

Ένας μουσικός, ένας καλλιτέχνης, εκτός πολιτικού συστήματος, με απειρία αλλά με μοναδικό μέλημα, την προσφορά στον κατακρεουργημένο μας πολιτισμό, από άλλο πόστο.

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, μπορεί πάλι να με εξέπληξε αρνητικά (σίγουρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά), να επιβεβαίωσε τις ανησυχίες μου, να με σόκαρε, να με τρόμαξε, να με έβγαλε σε πολλά σωστό, να…να…χίλια «να».

Αλλά σίγουρα δεν θα με αποτρέψει το αποτέλεσμα αυτό, απ’ το να συνεχίζω να προσπαθώ, για ο,τι θεωρώ προσωπικά, άξιο να αγωνίζεσαι. Δεν θα σταματήσω την προσπάθεια…δεν μπα να!

Δεν θα σταματήσω να δίνω επιλογή, δεν θα σταματήσω να προτείνω εναλλακτική.

Αυτό ακριβώς έκανα και με τη μουσική μου, εδώ και 27 χρόνια.

Γι’ αυτό εξάλλου συμφώνησα να συστρατευτώ με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και να είμαι μια εναλλακτική πρόταση και μέρος μίας ελπιδοφόρας πρότασης για τον Ελληνικό λαό. Συμφώνησα, γιατί το προσωπικό μου κόστος και η πιθανή αποτυχία, ήταν μικρό τίμημα, σε σχέση με τον συνολικό στόχο μας να έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο «περιβάλλον» που λέγεται χώρα, για όλους.

Αυτό είναι το ζητούμενο. Να προσπαθούμε, να παλεύουμε, να αγωνιζόμαστε, για το καλό του κοινωνικού συνόλου. Προσπαθούμε και είμαστε προετοιμασμένοι για την νίκη, αλλά και για την ήττα. Για την επιτυχία και την αποτυχία.

Προσωπικά, δεν με φόβισε ποτέ η ήττα και η αποτυχία. Αν με φόβιζαν θα καθόμουν…στ’ αυγά μου. Κι εγώ «τ’ αυγά μου» τα έχω για να τα σπάω, για να κάνω ομελέτα. Και αν μου καεί, να σπάω κι άλλα, μέχρι να φτιάξω μια γαμάτη ομελέτα.

Πολλοί πιστεύουν στο «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», αλλά εγώ πιστεύω στο ότι απλά…σε αγιάζει το να έχεις σκοπό.

Κλείνοντας, έχω να πω ένα τετραπέρατο Ευχαριστώ, στους 7.248 συμπολίτες μου που με τίμησαν υπέρτατα με την ψήφος τους. Που, με εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν σε μένα.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους μου, που με βοήθησαν να ανταπεξέλθω στον προεκλογικό αγώνα. Σας αγαπώ!

Προχωράμε, παλεύουμε, αγωνιζόμαστε ενωμένοι, ενάντια στην δεξιά, την συντήρηση, την οπισθοδρόμηση και το κατεστημένο.

Πις, λοβ εν γιούνιτι!

mithridatis
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA