Μενού
mitsotakis-cnn
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο CNN
  • Α-
  • Α+

«Έχω πληροφορίες, οφείλω να έχω καλές επαφές με όλους τους ράφτες της Αθήνας, για να γνωρίζω το ποιοι ράβουν κοστούμια», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, σχετικά με το επόμενο κυβερνητικό σχήμα και τις κινήσεις που κάνουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Επιπλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα έχει περισσότερες γυναίκες, καθώς και ότι θα υπάρχει «σημαντικότατο rotation» στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα, ενώ επισήμανε ότι η πιθανότητα συνέχισης σε ένα υπουργείο είναι περιορισμένη.

Σχετικά με το επόμενο υπουργικό συμβούλιο είπε ότι «πιο πολύ θα μετρήσει τι έκαναν τα στελέχη και οι βουλευτές σε αυτές τις εκλογές». Ακόμα πρόσθεσε: «Όση κούραση και να υπάρχει, ξεκινάμε από πολύ καλή θέση. Να ευχαριστήσουμε τους πολίτες και να τους πούμε ξανακάνετε τον τόπο να κάνετε πάλι το βήμα. Την απλή αναλογική δεν την επιλέξαμε εμείς».

Είπε, επίσης, ότι το πρώτο δίλημμα είναι η αυτοδυναμία και δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός. «Αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης να τρέξω ακόμα πιο γρήγορα. Εφόσον επιβεβαιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα θα έχουμε λάβει μια πολύ ισχυρή εντολή», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους βασικούς στόχους στην οικονομία και στην πλούσια μεταρρυθμιστική ατζέντα που, όπως είπε έχει για την επόμενη ημέρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.