Μενού
velopoulos
Κυριάκος Βελόπουλος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, και ο πρόεδρος του κόμματος «Νίκη», Δημήτριος Νατσιός, μετά το αποτέλεσμα της κάλπης της 21ης Μαΐου.

Την σπίθα άναψε ο Κυριάκος Βελόπουλος που μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό στον Real Fm 97.8 αποκάλεσε τη «Νίκη» υποκομματίδιο», φτιαγμένο από τη Νέα Δημοκρατία για να ανακόψει την Ελληνική Λύση. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι «έχει και στοιχεία».

«Μας σφήνωσαν και μια μαχαιριά στην πλάτη, έχω ετοιμάσει ολόκληρο φάκελο πώς κινήθηκε στη βόρεια Ελλάδα ένας κομήτης περίεργος που έφερε η ΝΔ, γιατί την βόλευε. Ένα υποκομματίδιο», σημείωσε ο κ. Βελόπουλος. 

Ακόμα συμπλήρωσε: «Είναι κόμμα εναντίον της Ελληνικής Λύσης που στήθηκε από τη ΝΔ και έχω στοιχεία. Φάκελο ολόκληρο έχω ετοιμάσει με sms, μηνύματα...».

«Τα "στοιχεία" του Βελόπουλου συναγωνίζονται σε γνησιότητα τα "χειρόγραφα του Ιησού"»

Το κόμμα «Νίκη» αντέδρασε άμεσα και κατήγγειλε ότι τα στοιχεία του Κυριάκου Βελόπουλου «συναγωνίζονται σε γνησιότητα τα "χειρόγραφα του Ιησού"».

«Καλούμε τον κ. Βελόπουλο να φέρει στη δημοσιότητα τα "στοιχεία" του, τα οποία είμαστε βέβαιοι ότι συναγωνίζονται σε γνησιότητα τα "χειρόγραφα του Ιησού" που εμπορευόταν από το τηλεκατάστημά του», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα.

«Η ΝΙΚΗ θεωρεί τη Νέα Δημοκρατία καταστροφική για την Ελλάδα και δεν πρόκειται να συνεργαστεί μαζί της. Θα του το επιβεβαιώσει και ο κατά σάρκα αδελφός του, ο εκλεγείς βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Δημήτρης Βενιέρης – Βελόπουλος», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Βελόπουλους: «Δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτούς και δεν θα ασχοληθώ ποτέ μου».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε από την πλευρά του ότι δεν θέλει να απαντήσει στο κόμμα «Νίκη» και δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο. «Έχω χάσει και εγώ επεισόδια. Πότε έγιναν αυτά; Δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτούς και δεν θα ασχοληθώ ποτέ μου. Ως πρόεδρος κόμματος ασχολούμαι μόνο με τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Με κανέναν άλλον. Όρος αρχής, αξιακός», είπε στην εκπομπή Live News του Mega ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ακόμα είπε: «Δεν θέλω να αναλύσω τίποτα. Να συζητήσω για κάτι που δεν υπάρχει για’ μένα; Δεν υπάρχει. Είναι ανύπαρκτη κατάσταση οπότε δεν θα ασχοληθώ. Δεν υπάρχει λόγος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.