Μενού
tzakri
Θεοδώρα Τζάκρη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τα πυρά της στην επικοινωνιακή εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

«Το ζητούμενο είναι το αφήγημα. Και αυτό θα κάνουμε σήμερα στην Κεντρική μας Επιτροπή. Να χαραχθεί το αφήγημα, το οποίο θα είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που είχαμε την πρώτη φορά. Αν κατορθώσουμε να το επικοινωνήσουμε, με την εσφαλμένη επικοινωνιακή καμπάνια που είχαμε και με τον περιορισμένο τρόπο προβολής από τα ΜΜΕ» σημείωσε ειδικότερα.

Κατά την άποψή της, η επικοινωνιακή καμπάνια θα έπρεπε να εστιαστεί περισσότερο στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα. Ερωτηθείσα ποιος κάνει την καμπάνια, απάντησε κατηγορηματικά το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος. Υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη το κόμμα να «επικοινωνήσει τις πολιτικές θέσεις και όχι τα πρόσωπα».

Επίσης, η Θεοδώρα Τζάκρη άφησε αιχμές στα τηλεοπτικά ΜΜΕ, λέγοντας πως δεν έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ τον χρόνο για να προβάλει το πρόγραμμά του και τις θέσεις του. «Το θέμα ήταν ότι δεν βάζαμε εμείς στην ατζέντα. Ουδέποτε θέσαμε εμείς την ατζέντα» σημείωσε επιπροσθέτως.

Προϊδεάζοντας για το τι πρόκειται να διαμειφθεί στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, είπε πως θα γίνει μια ανοικτή και αναλυτική συζήτηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA