Μενού
bitsas
Δημήτρης Βίτσας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένοι εξακολουθούν να είναι στην Κουμουνδούρου με το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, με πολλά να είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν με κάπως... αιρετικές απόψεις να εξηγήσουν γιατί έφτασε σε τόσο υψηλά επίπεδα η διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία.

Έτσι, μετά τη δήλωση του Νίκου Ξυδάκη που έκανε λόγο για «ομίχλη στα μάτια» των ψηφοφόρων και για «σύνδρομο της Στοκχόλμης», σειρά παίρνει ο Δημήτρης Βϊτσας, ο οποίος απέδωσε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στον... κορονοϊό!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, ο Δημήτρης Βίτσας ανέφερε ότι εκτός από την αυτοκριτική που έγινε και από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα «δεν μετρήσαμε την επίδραση στην ψυχολογία της κοινωνίας, την επίδραση στην πολιτική κατάσταση της κοινωνίας του εγκλεισμού».

Στο ερώτημα ο εγκλεισμός (λόγω covid19) πως μπορεί να έπαιξε ρόλο σε αυτό ο κ. Βίτσας απάντησε: «Μπορεί να έπαιξε με έναν απλοϊκό τρόπο. Ότι βίωσε μιαν άλλη λογική όλος ο πληθυσμός, οπότε η λέξη σταθερότητα, η λέξη σταθερή κυβέρνηση είναι στην οποία επένδυσε η ΝΔ. Περνούσε πολύ πιο εύκολα στο ότι εντάξει ναι εντάξει με αυτή τη λογική είμαστε».