Μενού
mitsotakis-cnn
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο CNN
  • Α-
  • Α+

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ανέβασε νέο βίντεο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξει τη σημασία της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ειδικότερα, στο βίντεο με τίτλο «πάμε από την αρχή» ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει χαρακτηριστικά πως «να θυμάστε ότι 25 Ιουνίου δεν πάμε παραλία, πάμε και πάλι να ψηφίσουμε». «Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου δεν μετρούν καθόλου. Όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή» τονίζει σε άλλο σημείο του βίντεο από το οποίο δεν λείπει και το προσωπικό στοιχείο όπως και το χιούμορ και ο αξιαγάπητος σκύλος του, το «κομματόσκυλο», όπως ο ίδιος το έχει αποκαλέσει, Peanut.

Παράλληλα, στην αρχή του βίντεο, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει: «Τρία πράγματα που πρέπει να ξέρετε αυτές τις ημέρες. Η χώρα έχει υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον κύριο Ιωάννη Σαρμά, έγκριτο νομικό ο οποίος και θα είναι ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου από τώρα μέχρι και τις 25 Ιουνίου».

Στη συνέχεια εμφανίζεται με τον «Peanut» τον οποίο και χαϊδεύει και λέει: «Προφανώς και έρχεται μαζί μας». Προτού κλείσει το βίντεο, ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει: «Στην Πειραιώς θα είναι η έδρα μας μέχρι και τη διεξαγωγή των εκλογών. Σε κάτι παραπάνω από τέσσερις εβδομάδες έχουμε και πάλι εθνικές εκλογές».