Μενού
kastanidis
Χάρης Καστανίδης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Εξελίξεις προέκυψαν στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, καθώς ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να κρατήσει την έδρα στη Α' Θεσσαλονίκης ενόψει και των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη, σχολιάζοντας την απόφαση αυτή, αναφέρουν πως με αυτόν τον τρόπο θα ενισχυθεί η παρουσία του κόμματος στη Μακεδονία ενόψει και της εκλογικής μάχης.

 Μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος για την έδρα, εκτός κοινοβουλίου μένει ο πολύπειρος πολιτικός, Χάρης Καστανίδης ο οποίος έλαβε την περασμένη Κυριακή 7.584 ψήφους. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε κατέβει και στο νότιο τομέα της Αθήνας, εκεί όπου πήρε έδρα το ΠΑΣΟΚ και πλέον βουλευτής θα ορκιστεί ο Παύλος Χρηστίδης ο οποίος έλαβε 9.391 ψήφους.

Τη έδρα παίρνει και η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, Βάτσινα Ελένη αλλά και ο Φραγκίσκος Παρασύρης καθώς κι εκεί επικεφαλής ήταν ο Ν. Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ πήρε 2 έδρες.

Η πρόταση για Πρόεδρο της Βουλής

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής θα προτείνει για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και για τη θέση του Γραμματέα Προεδρείου της Βουλής τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος είναι ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δείχνει μια διάθεση για ανανέωση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και μια διατήρηση των ισορροπιών μέσα στο κόμμα. Αλλά δείχνει και τη διάθεση του κ. Ανδρουλάκη να δώσει όλες τις δυνάμεις του στη Θεσσαλονίκη όπου τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ικανοποιητικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA