Μενού
Sarmas - ERT
Επίσκεψη Σαρμά στην ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Επίσκεψη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ  στην Αγία Παρασκευή πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου (27/5) ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς, όπου και τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας, στελέχη της διοίκησης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και εργαζόμενοι.

Ο κ. Σαρμάς, αφού επισήμανε ότι η ΕΡΤ είναι ένας απευθείας εποπτευόμενος φορέας από τον Πρωθυπουργό, υπογράμμισε το κρίσιμο ρόλο της για τη λειτουργία της Δημοκρατίας, την ανάγκη – ειδικά κατά τις προεκλογικές περιόδους – για ισορροπία στην ειδησεογραφική κάλυψη αλλά και την υποχρέωση των δημοσιογράφων και συντελεστών να αναλογίζονται την ευθύνη τους όταν εκφωνούν δημόσιο λόγο από ένα δημόσιο μέσο. 

Ο κ. Ζούλας ξενάγησε τον Πρωθυπουργό στα νέα στούντιο και τις εγκαταστάσεις του ραδιομεγάρου, του παρουσίασε τις τεχνολογίες αιχμής και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της δημόσιας επιχείρησης. 

Ο Πρωθυπουργός στάθηκε ιδιαίτερα στη λειτουργία του ERTnews, του 24ωρου ειδησεογραφικού μέσου της κρατικής τηλεόρασης και ραδιοφωνίας, αλλά και στο ERTFlix, τη δωρεάν πλατφόρμα περιεχομένου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.