Μενού
entasi kosta arvaniti - nikoy romanoy
Ένταση Κώστα Αρβανίτη - Νίκου Ρωμανού | Glomex
  • Α-
  • Α+

Στιγμές έντασης επικράτησαν στην εκπομπή «Action Σαββατοκύριακο» του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 μεταξύ του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη και του Διευθυντή του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Ρωμανού.

Η ένταση που επικράτησε στο τηλεοπτικό πλατό ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε για την κοστολόγηση των προγραμμάτων των κομμάτων, όπου και ο Κώστας Αρβανίτης έκανε λόγο για fake news

«Η ιστορία των κοστολογήσεων και το παιχνίδι που έκανε η ΝΔ με υπουργό, με ένα χαρτί που έλεγε ότι είναι από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, παρουσία του δημοσιογράφου και έλεγε και ο δημοσιογράφος "ναι, το βλέπω", Γενικό Λογιστήριο", και δεν έκανε το απλό να πει μήπως δεν είναι. Εγώ δεν λέω ότι η κοστολόγηση είναι λάθος. Fake» είπε ο Κώστας Αρβανίτης. Στην τοποθέτηση αυτή, έσπευσε να απαντήσει ο Νίκος Ρωμανός λέγοντας «Το να λέτε εσείς για fake news, θα μου επιτρέψετε να πω ότι είναι λίγο πολιτικά θρασύ».

Οι χαρακτηρισμοί του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος προκάλεσαν την αντίδραση του Ευρωβουλευτή, ο οποίος χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και ανέβασε τον τόνο της φωνής λέγοντας: «Είμαι κι εγώ εδώ. Θα μιλάει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα».

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι η συζήτηση συνεχίστηκε στο ίδιο μήκος κύματος, με τις δύο πλευρές να εξαπολύουν επιθέσεις για διακίνηση ψευδών ειδήσεων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.