Μενού
tzimeros
Θάνος Τζήμερος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με... μία όχι και τόσο ψύχραιμη ανάρτηση επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και όλων όσων ασπάζονται την άποψη ότι «την τωρινή τετραετία θα κάνει ό,τι δεν έκανε την προηγούμενη», ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζήμερος αποσύρθηκε από τις εκλογικές διαδικασίες, όπως είχε υποσχεθεί, καθώς δεν κατάφερε να μπει ούτε στην τωρινή Βουλή γιατί το ποσοστό του κόμματος που έφτιαξε μαζί με τον Φαήλο Κρανιδιώτη δεν συγκέντρωσε το απαιτούμενο 3%.

Το παραλήρημα στο Twitter

Η ανάρτησή του ξεκινάει με το ερώτημα για το τι θα ψηφίσει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, θίγοντας το σενάριο αν θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, όπως μπορεί να κάνουν άλλα στελέχη του κόμματός του. 

«Ψήφο στη ΝΔ; Ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο!» ανέφερε στην αρχή της παραληρηματικής του ανάρτησης, κατηγορώντας το κυβερνών κόμμα ότι «μεταλλάχθηκε συν τω χρόνω (όχι μόνο επί Κ.Μ.) σε ένα λαϊκίστικο, μπλε ΠΑΣΟΚ, διεφθαρμένο, με πελατειακούς μηχανισμούς, αλαζονικό, φορομπηχτικό, που έχει επιβάλει ένα καθεστώς απόλυτου ελέγχου των ΜΜΕ, τρομοκρατίας των διαφωνούντων, που τιμάει τους αγώνες της αριστεράς και αγοράζει ψήφους μοιράζοντας λεφτά και φεσώνοντας τα παιδιά μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Οι αναφορές στον Κρανιδιώτη

Δεν έλειψαν και τα έμμεσα πυρά προς τον Φαήλο Κρανιδιώτη, τον αντιπρόεδρο του κόμματος με το οποίο δεν κατάφεραν να εκλεγούν κατά τη διάρκεια της μάχης της 21ης Μαΐου. 

«Ο Φαήλος και αρκετοί άλλοι "άστεγοι" εκλογικά, θεωρούν πως αυτή την 4ετία, οι ευνουχισμένοι ασπόνδυλοι γαλαζαίοι, θα κάνουν ό,τι δεν έκαναν την προηγούμενη. Εγώ δεν ασπάζομαι αυτή την άποψη. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν το διαγούμισμα των φόρων των πολιτών, ως κομματικό λάφυρο, και την άλωση του κράτους από τον κομματικό στρατό».

Η ανάρτηση κλείνει με το πώς θα ψηφίσει ο ίδιος, αναφέροντας πως θα «προτιμήσει ένα μικρό κόμμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.