Μενού
konstantinos-bogdanos
Κωνσταντίνος Μπογδάνος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απηύθυνε - μέσω Twitter - προσκλητήριο στον Θάνο Τζήμερο προκειμένου να συμμετάσχει ο ίδιος και η «Δημιουργία» στον «Πατριωτικό Συνασπισμό» κομμάτων που θα ανακοινωθεί, όπως γνωστοποίησε τις επόμενες ημέρες με στόχο στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου να καταφέρει να μπει στη Βουλή. 

«Μετά και τη δημόσια στήριξη του κου Κρανιδιώτη στη ΝΔ, καλούμε τον κο Τζήμερο να δείξει εμπράκτως τη διαφοροποίησή του και να δώσει στους υποστηρικτές του προοπτική κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης. Του προτείνουμε, να γίνει η Δημιουργία το ενδέκατο κόμμα στον Πατριωτικό Συνασπισμό που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και ο ίδιος να έχει φωνή στην επόμενη Βουλή. 

Ό,τι μας έχει χωρίσει στο παρελθόν, σήμερα δεν έχει σημασία, εφόσον τα δικά του κίνητρα, τουλάχιστον, είναι έντιμα και πατριωτικά. Εμείς δεν απευθύνουμε προσχηματικά προσκλητήρια. Όταν λέμε κάτι, το εννοούμε και δίνουμε πρώτοι το παράδειγμα. Τα "εγώ" στην άκρη και όλοι μαζί για την Πατρίδα», έγραψε στο Twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA