Μενού
tsakalotos-loverdos
Ευκλείδης Τσακαλώτος - Ανδρέας Λοβέρδος | ΣΚΑΪ / Glomex
  • Α-
  • Α+

«Σκληρή» κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Ανδρέα Λοβέρδου, με αφορμή τη σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου και την θέση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

«Έχουμε μπροστά μας μια εκλογική μάχη, ενώ τελείωσε μια προηγούμενη, κατά την οποία ο βασικός χορηγός του 41% της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί είχαμε ένα 10ήμερο όπου το ένα λάθος τους διαδεχόταν το άλλο. Του αρχηγού τους για τη Χρυσή Αυγή, του υπουργού τους για το ασφαλιστικό», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Όλο αυτό το πράγμα πήγε κόσμο στη ΝΔ, μεταβάλλοντας τα δεδομένα του εκλογικού συστήματος. Εμείς λέμε στον πολίτη ότι αν θέλει μια αξιόπιστη αντιπολίτευση και όχι όλα μαύρα αλλά που θα κάνει και τεμενάδες…», συνέχισε ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε: «Και τα συμφέροντα θα θέλουν κι εσάς αντιπολίτευση». «Προφανώς κι εγώ αν ήμουν μεγάλο συμφέρον, τον κ. Λοβέρδο θα είχα. Η αντιπολίτευση του κ. Λοβέρδου στη ΝΔ», συμπλήρωσε παράλληλα.

«Είπε ο κ. Τσίπρας για βολική αντιπολίτευση. Δεν υπήρχε πιο βολική αντιπολίτευση από του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε από την πλευρά του ο Ανδρεάς Λοβέρδος.

«Ξέρετε ποια είναι η φήμη σας;», αντέδρασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Είστε ο χορηγός της ΝΔ, ο μεγάλος της χορηγός. Εσείς το κάνατε», συνέχισε ο κ. Λοβέρδος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.