Μενού
dse
ΔΣΕ | Wikipedia
  • Α-
  • Α+

Τι δουλειά έχει το έμβλημα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας μέσα σε έναν συνασπισμό ακροδεξιών κομμάτων; Προφανώς και καμία. Έγινε όμως και προκάλεσε γέλια μέχρι δακρύων. Ο περί ου ο λόγος συνασπισμός είναι ο «Πατριωτικός Συνασπισμός» που (λογικά) θα συμμετάσχει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και ο οποίος, όπως ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, από 4 κόμματα έχει φτάσει στα 12.

Την ανακοίνωση την έκανε μέσω Twitter όπου μάλιστα παρουσίασε και μια σύνθεση των εμβλημάτων των κομμάτων που συμμετέχουν στον ακροδεξιό συνασπισμό. Μόνο που ανάμεσα στα εμβλήματα υπήρχε και αυτό των ανταρτών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας την περίοδο του εμφυλίου πολέμου.

Την γκάφα ανακάλυψε πρώτος ένας ακόλουθος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ο οποίος τον ρώτησε ποιος είναι ο συνδυασμός που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο έμβλημα με τον πρώην βουλευτή να του απαντάει πως μπήκε εκ παραδρομής και σύντομα θα αλλάξει. Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο κ. Μπογδάνος, με νέο «τιτίβισμα» παρουσίασε ένα έμβλημα με το πρόσωπο του Ναπολέοντα Ζέρβα, το οποίο και θα αντικαταστήσει αυτό που... «ξυπνούσε» πάθη του εμφυλίου, στους ψηφοφόρους της ακροδεξίας συμμαχίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.