Μενού
mpogdanos
Κωνσταντίνος Μπογδάνος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μετά και το «μπλόκο» που του επέβαλε το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, που έγιναν με το σύστημα της απλής αναλογικής, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοίνωσε έναν συνασπισμό ακροδεξιών κομμάτων για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε και σχετική ανάρτηση στο Twitter, όπου και ενημέρωσε για το ποια κόμματα θα είναι στον συνασπισμό για την εκλογική διαδικασία που θα γίνει το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής.

Η ανάρτηση Μπογδάνου:

«Ξεκινήσαμε 4 κόμματα. Προχθές ανακοινώσαμε 9. Χθες καταθέσαμε τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ στον Άρειο Πάγο. Σήμερα είμαστε αισίως 12. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., ΚΙΝΗΜΑ21, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ, ΤΟΛΜΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛ.ΚΙ.Σ., Π.Α.Κ, ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ, Ε.Π.Κ.Ε. Δεν συμφωνούμε σε όλα, είμαστε όμως όλοι απέναντι: -Στην ισλαμική εισβολή και την αντικατάσταση πληθυσμού -Στην εκχώρηση εθνικών δικαίων και τις Πρέσπες του Αιγαίου -Στον κοινωνικό και πολιτισμικό εκφυλισμό -Στις ανελεύθερες υποχρεωτικότητες -Στην οικονομική υποδούλωση Είμαστε όλοι εδώ για να υπερασπιστούμε: -Την πατρίδα, τη θρησκεία, την ελληνική οικογένεια, την κοινωνική και οικονομική ελευθερία. Και κυρίως, εμείς όταν λέμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, το εννοούμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.