Μενού
konstantopoulou
Ζωή Κωνσταντοπούλου | @zoekonstant
  • Α-
  • Α+

Η άνοδος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» ήταν μία από τις εκπλήξεις στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου που είχε γράψει... ιστορία με τις συνεδριάσεις που διαρκούσαν μέχρι τα ξημερώματα ως πρόεδρος της Βουλής διπλασίασε τις ψήφους του κόμματός της και φαίνεται πως έχει αλλάξει προφίλ. 

Η σημερινή εικόνα της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη του 2015 όπου η ένταση κυριαρχούσε στον λόγο της εντός και εκτός Βουλής. Πλέον τη βλέπουμε συνέχεια να σχηματίζει... καρδούλες με τα χέρια της

Η φράση «τι είπατε;» της Ζωής Κωνσταντοπούλου προς την Σία Κοσιώνη έχει μείνει αξέχαστη, καθώς επίσης και οι... γροθιές της τότε προέδρου της Βουλής σε συγκέντρωση για το «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα. 

konstantopoulou

«Το κινητό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει από τη στιγμή που το έδωσα στη δημοσιότητα, δεν μπορούν να με βρουν οι δικοί μου άνθρωποι. Συζητάω με παιδιά για τις εξετάσεις, ακόμα και για τις συγκοινωνίες που δεν λειτουργούν», είπε η κα Κωνσταντοπούλου στο MEGA. 

Ο διπλασιασμός των ποσοστών στις εκλογές του Μαΐου έχει σχέση με «με την επιμονή που δείξαμε, ήταν σαν να έφυγε μία κουρτίνα από μπροστά. Έγινε μία προσπάθεια να μιλήσουμε αληθινά στον κόσμο», σημείωσε. 

Γιατί κάνει καρδούλες η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι διαφορετική, ακόμα και τα ρούχα της, αφού την βλέπουμε με χρώματα και όχι αυστηρά κοστούμια και ταγιέρ. 

Μιλώντας στο MEGA αποκάλυψε πως κάνει... καρδούλες με τα χέρια της γιατί η καρδιά είναι συνδεδεμένη με τη γροθιά και γιατί αγαπάει τους ανθρώπους. 

«Είμαστε σίγουρα μία αντισυστημική δύναμη και η καρδούλα που κάνω είναι συνδεδεμένη με τη γροθιά, είναι συνδεδεμένη με τη μαχητικότητα. Δεν υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι έχασα τη μαχητικότητά μου. Θα υπερασπιστώ τους ανθρώπους ακριβώς γιατί έχω την αγάπη για τους ανθρώπους. Ο κόσμος ξέρει πως δεν έχουμε σχέση με το σύστημα και δεν έχουμε σχέση με τα συστημικά κόμματα» είπε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.