Δεν υπήρξε «ιδιωτική επίσκεψη» του Ιμπραήμ Καλίν στην Ελλάδα, υπογραμμίζουν κυβερνητικές πηγές, απαντώντας σε δημοσίευμα εφημερίδας που έκανε λόγο για ταξίδι του νέου επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας στη χώρα μας με τουριστικό πούλμαν.
«Οι ελληνικές υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με τον έλεγχο των συνόρων, των πληροφοριών αλλά και τις διεθνείς σχέσεις διαψεύδουν την αναφορά ως αναληθή», σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές.
Παράλληλα, τονίζουν: «Δεν υπήρξε επίσκεψη του κυρίου Καλίν στην Ελλάδα, ούτε είναι προγραμματισμένη κάποια επίσκεψή του στο άμεσο μέλλον. Η Κυβέρνηση είναι διαθέσιμη στα μέσα ενημέρωσης για έγκαιρη διασταύρωση πληροφοριών και φημών».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.