Μενού
tzortzia-kefala
Τζώρτζια Κεφαλά | NDP
  • Α-
  • Α+

Στο... νήμα μπήκε η Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να δηλώνει πως κάνει για 100 βουλευτές και οι οκτώ που εκλέγει για 20. 

Με ενσωμάτωση 99,64% το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου συγκεντρώνει 3,17% με αποτέλεσμα να μπαίνει για πρώτη φορά στη Βουλή, μετά και τις δηλώσεις περί... αλλαγής του κόσμου με αγάπη, τις καρδούλες αλλά και τις αντιδράσεις για τις αλλαγές στις λίστες. 

Με τις συνθήκες που δημιούργησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στα ψηφοδέλτια, οι 8 της έδρες απαρτίζονται από άτομα που επέλεγε η ίδια καθώς πέρα από την ίδια στη Βουλή θα είναι ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας (Νότιο Τομέα Αθηνών), η τραγουδίστρια των «Μπλε» Τζώρτζια Κεφαλά (Δυτικό Τομέα Αθηνών).

Αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν κρατήσει την έδρα στην Α' Αθηνών και επιλέξει την έδρα στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, θα εκλεγεί ο σύντροφος της, Διαμαντής Καραναστάσης. Επίσης εκλέγεται η Αρετή Παπαϊώαννου (Β' Θεσσαλονίκης) και ο γιος της Μιχαήλ Χουρδάκης (Α' Θεσσαλονίκης).

Οι υπόλοιποι είναι οι Χρήστος Αριδάς από την Β' Πειραιώς και η Ελένη Καραγεωργοπούλου από την Ανατολική Αττική.

Δείτε εδώ live τον χάρτη των αποτελεσμάτων

Οι Εκλογές 2023 είναι στο reader.gr!

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.