Μενού
Υποψήφιος Νίκη
YouTube
  • Α-
  • Α+

Η Νίκη ήταν ανάμεσα σε όσους ξεκάθαρα κέρδισαν από το αποτέλεσμα της κάλπης των Εκλογών. Με ένα 3,69%, το κόμμα της Νίκης εξέλεξε 10 βουλευτές οι οποίοι εν πολλοίς ήταν άγνωστοι. Υπήρχε όμως και ένας σταρ που θα μπορούσε να είναι ανάμεσά τους. Πρόκειται για τον viral υποψήφιο του κόμματος, Κωνσταντίνο Καρατσομπάνη. 

Ο συγκεκριμένος είχε γίνει γνωστός όταν πήρε τον λόγο στην συγκέντρωση που είχε κάνει το κόμμα στο Βελλίδειο, την τελευταία Κυριακή πριν τις εκλογές. Ένιωσε μάλλον έντονη συγκίνηση και μόνο στην πιθανότητα το κόμμα του να μπει στη Βουλή, με αποτέλεσμα να ουρλιάξει «είναι ένα θαύμα» σε μία οπέρετα που θα μείνει στην ιστορία των γραφικοτήτων της χώρας.

Ο Κωνσταντίνος Καρατσομπάνης ήταν υποψήφιος στην περιφέρεια Β' Θεσσαλονίκης και βρισκόταν στην 4ή θέση της λίστας οπότε δεν τα κατάφερε να εκλεγεί, καθώς το κόμμα του εξέλεξε έναν βουλευτή από τη συγκεκριμένα περιφέρεια. Εν προκειμένω τον Νικόλαο Παπαδόπουλο. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν στην 6η θέση με 1548 σταυρούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.