Ένταση επικράτησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA μεταξύ του Γρηγόρη Ψαριανού από τη Νέα Δημοκρατία και της Νίνας Κασιμάτη από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ψαριανός φέρεται να απευθύνθηκε στην κυρία Κασιμάτη με το μικρό της όνομα: «Γιατί με διακόπτετε κυρία Νίνα;», με την ίδια να του απαντά έντονα: «Έχω επώνυμο, Ψαριανέ σε παρακαλώ!».
«Είναι δυνατόν να ακούμε αυτό τον υποτιμητικό λόγο; Ο Ψαριανός; Άντε μπράβο!», συμπλήρωσε η Νίνα Κασιμάτη για τον Γρηγόρη Ψαριανό.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.