Μενού
alexis-tsipras-apostolos-gkletsos
Αλέξης Τσίπρας, Απόστολος Γκλέτσος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τη στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο Απόστολος Γκλέτσος, μετά και την ανακοίνωση πως θα μαζέψει υπογραφές για να μην φύγει ο πρώτος από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Updates» της ΕΡΤ, ο ηθοποιός που στο παρελθόν είχε αποτελέσει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε: «Πιστεύω ότι θα είναι πολύ κακό για τον τόπο. Μακάρι να βγω ψεύτης…».

«Θα ξεκινήσουμε κάποιοι άνθρωποι μια πρωτοβουλία να μαζέψουμε όσες περισσότερες υπογραφές μπορούμε για να προσπαθήσουμε να πείσουμε τον πρόεδρο, τον Αλέξη Τσίπρα να είναι ξανά υποψήφιος. Γιατί πιστεύουμε πραγματικά ότι πρέπει να είναι πραγματικά υποψήφιος γιατί αυτό θα είναι καλό για το μέλλον του τόπου. Το αντίθετο θα είναι κακό για το μέλλον του τόπου», τόνισε.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα το καταφέρουμε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα αναλογιστεί ο Αλέξης Τσίπρας το πόσο δύσκολες είναι οι περιστάσεις, θα αναλογιστεί το δύσκολο momentum για την χώρα και τον λαό και πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή που δεν υπάρχει αντιπολίτευση», πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορέσει να σηκώσει το λάβαρο της αντιπολιτεύσεως με τον τρόπο που εκείνος ξέρει διότι είναι ένας πρωθυπουργός που πέρασε από τη Σκύλα και τη Χάρυβδη και βγήκε μπροστά. Έβγαλε την Ελλάδα από τα πιο δύσκολα, πήρε στις πλάτες του τις αμαρτίες και τα εγκλήματα 50 χρόνων των προηγούμενων και τα έβγαλε εις πέρας», συνέχισε και κατέληξε: «Τώρα αυτόν τον άνθρωπο θέλουν κάποιοι να τον παραιτήσουν και έπεσαν πάνω του όλοι. Όμως δεν πρέπει να παραιτηθεί διότι απέναντι στην ιστορία πρέπει να μείνει όρθιος».

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.