Ορκίστηκαν οι 300 της νέας Βουλής και οι ενδυματολογικές επιλογές αλλά και οι εκφράσεις κάποιων σχολιάστηκαν στο Twitter.
Η Πλεύση Ελευθερίας είχε την... τιμητική της στα social media με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν το βλέμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Διαμαντή Καραναστάση αφού η επικεφαλής της ΚΟ φαίνεται... εκνευρισμένη.
Επίσης από τις εμφανίσεις που συζητήθηκαν περισσότερο ήταν αυτές της Τζώρτζια Κεφαλά, η οποία προσήλθε φορώντας ένα σετ με βαθύ ντεκολτέ και εκείνη του Σπύρου Μπιμπίλα, που επέλεξε ένα πουκάμισο με παπαγαλάκια.
Μάλιστα, πολλοί σχολίασαν το καρέ όπου απεικονίζεται η τραγουδίστρια των Μπλε και η Θεοδώρα Τζάκρη η οποία είχε ντυθεί σε εντελώς διαφορετικό στυλ.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.