Μενού
spyros-mpimpilas
Σπύρος Μπιμπίλας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια που επέλεξε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ορκωμοσία της νέας Βουλής σχολιάστηκε αρνητικά και ο ίδιος το βράδυ της Δευτέρας (3/7), μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star, θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση.

«Δεν θα απαντήσω στα σχόλια. Το πουκάμισό μου είχε έναν συμβολισμό για την προστασία των ζώων. Εμείς στην Πλεύση Ελευθερίας θα ασχοληθούμε και με την προστασία των ζώων.

Αν δεν καταλαβαίνουν τον συμβολισμό, δεν με αφορά. Δεν είμαι άνθρωπος των πρωτοκόλλων. Οι άνθρωποι με αγαπάνε για αυτό που είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω. Δεν θα σχολιάσω τα σχόλια των άλλων, ας λένε ό,τι θέλουν», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

Σε σημερινές του δηλώσεις ο ίδιος επανήλθε στο θέμα και ξεκαθάρισε:  

«Δεν θα σχολιάζω τις δηλώσεις των άλλων. Ελευθερία έχουμε, ο καθένας μπορεί να σχολιάζει, αλλά δεν θα γίνουμε "ανακυκλωτές" των σχολίων. Δεν θα σχολιάζω τα λόγια οποιουδήποτε ανθρώπου είτε είναι πολιτικό πρόσωπο είτε δημοσιογράφος. Στη Δημοκρατία ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει με το ρούχο του. Δεν υπάρχει πρωτόκολλο. Αν υπήρχε, δεν θα ερχόμουν».

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.