Μενού
georgiadis
Αδωνις Γεωργιάδης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Θέση σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Τσακλόγλου, για τους δικηγόρους πήρε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επεσήμανε ότι πρόκειται για αστοχία, αλλά επέμεινε πως ο υφυπουργός το αντιλήφθηκε και ζήτησε άμεσα συγγνώμη.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ζήτησε «προσωπικά συγγνώμη από όλους τους δικηγόρους της χώρας», αλλά επεσήμανε πως ο κ. Τσακλόγλου είπε ό,τι είπε «εν είδει τηλεοπτικής ελαφρότητας». 

«Δεν εκφράζει ούτε το υπουργείο Εργασίας, ούτε την κυβέρνηση, ούτε τον ίδιο τον κ. Τσακλόγλου, που είναι αξιοπρεπέστατος, κύριος» συμπλήρωσε και υπογράμμισε:

«Και ο πρωθυπουργός, και εγώ και το σύνολο των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, σεβόμαστε απολύτως το δικηγορικό λειτούργημα. Είναι άξιοι επιστήμονες και απολύτως χρήσιμοι για την ελληνική κοινωνία».

Όποιος προσβλήθηκε από τις δηλώσεις του υφυπουργού έχει δίκιο, συνέχισε αλλά έκανε και πάλι λόγο για λάθος έκφραση.

Σημειώνεται πως ο υφυπουργός Εργασίας, σε συνέντευξή του στο Action24, διερωτήθηκε γιατί οι δικηγόροι δεν γίνονται ντελίβερι. 

Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της χώρας καταδίκασαν έντονα τις δηλώσεις ως «απαράδεκτες» και, εξαπολύοντας βαρείς χαρακτηρισμούς για τον υφυπουργό, ζήτησαν την αποπομπή του. 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA