Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξάφνιασε τους διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας, το πρωί της Τρίτης (11/07) καθώς κατέβηκε από το γραφείο του και τους κάλεσε να ανέβουν να συνομιλήσουν.
Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που ανέβασε στο Facebook, ο ίδιος ο υπουργός Εργασίας, φαίνεται να κατεβαίνει στην είσοδο επί της οδού Σταδίου και να απευθύνεται προς τα μέλη του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας.
Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποιούσαν κινητοποίηση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας για τα μέτρα πρόληψης και προστασίας στους χώρους εργασίας και ιδιαίτερα όσον αφορά την θερμική καταπόνηση σε συνθήκες παρατεταμένου καύσωνα, που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα (10/07).
Στο βίντεο φαίνεται ο υπουργός να ζητά από τους συγκεντρωμένους να βγάλουν μία αντιπροσωπεία και να ανέβουν στο γραφείο του να μιλήσουν.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ακούγεται να λέει απευθυνόμενος στους διαδηλωτές: «Ποιοι είναι; Πόσοι θα ανέβετε; Πέντε καλά είναι; Ωραία. Πέντε ελάτε πάνω. Πάμε παιδιά» ενώ στη συνέχεια ζητά και νερά για τα μέλη της αντιπροσωπείας.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Διάσημος ράπερ αποκαλύπτει: Έχει κοιμηθεί με πάνω από 12.000 γυναίκες - «Αντέχει» ακόμα χίλιες
- Ιταλοί και Γάλλοι σε σοκ: Οι 5 ελληνικές περιοχές που «άλωσαν» το Top 10 της παγκόσμιας γαστρονομίας
- Φωτιά στο Ίλιον: Κάηκαν κατοικίες - Μάχη να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.