Μενού
Ελένη Αυλωνίτου
Η Ελένη Αυλωνίτου στα εγκαίνια φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στο Περιστέρι | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει τα όρια της διάσπασης μετά την εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη για διαγραφή στελεχών, όπως ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Φίλης και ο Δημήτρης Βίτσας, στελέχη του κόμματος συνεχίζουν να συγκρούονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με τον νέο πρόεδρο.

Μάλιστα, στο Twitter παρατηρήθηκε μία νέα, έντονη κόντρα μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της Ελένης Αυλωνίτου και του Γιώργου Κυρίτση συγκεκριμένα, να συγκρούονται για το πώς ήταν το κόμμα πριν και μετά την εκλογή Κασσελάκη.

Η Ελένη Αυλωνίτου, μάλιστα στην ανάρτησή της στο Twitter, παρομοίασε την κατάσταση πριν την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως «τσίρκο medrano», γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Κυρίτση ο οποίος έβαλε στο «τραπέζι» το όνομα του Αλέξη Τσίπρα.

Η κόντρα Αυλωνίτου - Κυρίτση για τον ΣΥΡΙΖΑ

«Μιλάνε για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όχι κύριοι, για ανακαίνιση πρόκειται. Το κόμμα από τσίρκο Medrano, μεταμορφώνεται σ’ ένα κόμμα ανοικτό στη κοινωνία και δημοκρατικό, που σέβεται τις αποφάσεις των μελών του!» έγραψε η κα. Αυλωνίτου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ήταν τσίρκο Μεντράνο μας λέει εδώ η κ. Αυλωνίτου. Στον Τσίπρα δεν θυμάμαι να έλεγε τέτοιες μαγκιές βέβαια» απάντησε σχετικά ο Γιώργος Κυρίτσης στην ανάρτησή της.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA