Μενού
ahtsiogloy_axtsiogloy
Έφη Αχτσιόγλου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πληροφορίες του Reader αναφέρουν πως θα υπάρξει μέσα στην ημέρα κοινή δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου, του Αλέξη Χαρίτση και του Νάσου Ηλιόπουλου για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να ζητήσουν τη συνεδρίαση της πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και την επίσπευση του Συνεδρίου του κόμματος.

Στην συνεδριαση του εκτελεστικού θα συμμετέχει και η Αχτσιογλου (ειναι ουτως η άλλως στην σύνθεση αλλά απάντησε και θετικά στην πρόσκληση) ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, Δούρου, Τζάκρη

Παράλληλα, Αχτσιόγλου, Χαρίτσης και Ηλιόπουλος θα τονίζουν πως η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ευθύνη όλων και πρωτίστως της ηγεσίας, ενώ θα ζητήσουν να σταματήσει ο κατήφορος και η εικόνα διάλυσης του κόμματος.

Μάλιστα, την Πέμπτη θα συνεδριάσει το εκτελεστικό γραφείο, με τον Στέφανο Κασσελάκη. Σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση θα συμμετέχει και η Έφη Αχτσιόγλου, απαντώντας θετικά στην πρόσκληση, όπως επίσης η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Ρένα Δούρου και η Θεοδώρα Τζάκρη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA