Μενού
Επίσκεψη Γεωργιάδη στον Ευαγγελισμό
Επίσκεψη Γεωργιάδη στον Ευαγγελισμό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στον «Ευαγγελισμό» πραγματοποίησε νωρίτερα, το μεσημέρι της Κυριακής (21/01) ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και πιο συγκεκριμένα στο Τμήμα Επείγοντων Περιστατικών.

Η επίσκεψη Γεωργιάδη στον Ευαγγελισμό πραγματοποιήθηκε, όπως αναφέρεται, τη στιγμή που το νοσηλευτικό ίδρυμα βρισκόταν σε εφημερία. Ο Υπουργός συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς και συνοδούς αυτών.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Ευαγγελισμό, ενημερώθηκε απο τον διοικητή του Νοσοκομείου Αναστάσιο Γρηγορόπουλο για τον αριθμό αφίξεων περιστατικών στα επείγοντα, τον χρόνο αναμονής και την αντιμετώπιση τους.

Επίσκεψη Γεωργιάδη στον Ευαγγελισμό
Επίσκεψη Γεωργιάδη στον Ευαγγελισμό | Eurokinissi

 

Επίσκεψη Γεωργιάδη στον Ευαγγελισμό
Επίσκεψη Γεωργιάδη στον Ευαγγελισμό | Eurokinissi

Η ανάρτηση Γεωργιάδη για την επίσκεψη στον Ευαγγελισμό

«Πραγματοποίησα σήμερα, αιφνιδιαστική επίσκεψη στο τμήμα επειγόντων του ΓΝΑ Ευαγγελισμός, το οποίο βρίσκεται σε εφημερία. Συνομίλησα με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς και συνοδούς αυτών.

Άκουσα και τα καλά και τα άσχημα από τον κόσμο που περίμενε, ορισμένοι για πολλές ώρες. Ευχαριστώ πραγματικά το ιατρικό και το νοσηλευτικό αλλά και το διοικητικό προσωπικό του ΕΣΥ για τις προσπάθειες που καταβάλλουν. Ο Διοικητής κ. Γρηγορόπουλος παραμένει ένας από τους πιο άξιους Διοικητές.

Θα συνεχίσω με επισκέψεις σε όλα τα Νοσοκομεία για να βρούμε τις πιο έξυπνες και εφικτές λύσεις για να λύσουμε τα προβλήματα των ανθρώπων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA