Μενού
theoxaropoulos 3.jpg
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. | ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Στην πρόσφατη μακροσκελή ανάρτησή του στα social media, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι δεν ενημερώθηκε επισήμως, αλλά από ιστοσελίδες, για την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον απαλλάξει από τα καθήκοντα του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και να τον αντικαταστήσει με τον Γιώργο Τσίπρα.

«Χθες, αργά το απόγευμα, ενημερώθηκα από ιστοσελίδες για την απόφαση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη να ορίσει στην θέση μου νέο Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τον σύντροφο Γιώργο Τσίπρα. Επικοινωνήσαμε ήδη με τον Γιώργο Τσίπρα και του είπα ότι θα έχει όλη την ενημέρωση και ό,τι χρειαστεί από εμένα. Του εύχομαι δύναμη και επιτυχία στα νέα καθήκοντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο ίδιος πάντως δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και θύμισε ότι στις 2 και στις 3 Ιουλίου του 2023 η Πολιτική Γραμματεία ψήφισε ομόφωνα να είμαι μέλος του νέου προεδρείου και Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

Επιπλέον, ο κ. Θεοχαρόπουλος ευχαρίστησε «ιδιαιτέρως όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας αυτά τα χρόνια για την άψογη συνεργασία που είχαμε».

«Θα συνεχίσω τη μάχη»

«Προσπάθησα να είμαι δίκαιος και με τις αναγκαίες συνθέσεις ώστε να υπηρετούνται πάντα οι συλλογικές μας αποφάσεις. Λειτούργησα χωρίς να λαμβάνω υπόψιν τάσεις, και μηχανισμούς, αλλά με μοναδικό κριτήριο την αποτελεσματικότητα, το κοινό καλό και την συλλογική λειτουργία. Ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας θα συνεχίσω να δίνω καθημερινά την μάχη για μία ισχυρή αριστερή προοδευτική παράταξη, ώστε να απαλλαχθεί η κοινωνία από την κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε στη συνέχεια ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Η ανάρτηση:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.