Άναψαν τα αίματα στο στούντιο της εκπομπής One Talk του τηλεοπτικού σταθμού One, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Κέρκυρας που έχει προσχωρήσει στο Κίνημα Δημοκρατίας Αλέξανδρος Αυλωνίτης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Αυλωνίτης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο συνέδριο του κόμματος και τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη.
Η ένταση ήταν εμφανής, τόσο ώστε ο Γιώργος Νικητιάδης από το ΠΑΣΟΚ απηύθυνε έκκληση για ηρεμία, ενώ αφορμή στάθηκε η επίθεση του κ. Μπάρκα στους αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές, τους οποίους χαρακτήρισε «νέους "Εφιάλτες"».
Ο κ. Αυλωνίτης απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν έχει ιδέα» από το Σύνταγμα και το καταστατικό, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από το πάνελ λέγοντας: «Δεν κάθομαι δίπλα του, σας αφήνω. Γειά. Στην επόμενη ζωή ίσως βρεθούμε. Αυτοί που μας κατηγορούν για προσωπικά άτιμους και δεν ντρέπονται που διέλυσαν το κόμμα».
Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης είπε: «Θα φύγω από το τραπέζι για να μην πάθω και τίποτα! Που θα με πει ηθικά άτιμο και "Εφιάλτη" ο Κώστας ο Μπάρκας». Αποχώρησε έτσι από το στούντιο, ενώ σε κάποια στιγμή επέστρεψε να πάρει το στυλό του.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.