Ανάρτηση σχετικά με το ταξίδι του στη φρεγάτα Ύδρα, η οποία επιχειρεί στην Ερυθρά Θάλασσα, έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.
«Ήταν τιμή μου να συνοδεύομαι από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον Αρχηγό ΓΕΝ Ελευθέριο Κατάρα στη φρεγάτα "Ύδρα" που περιπολεί τον Κόλπο του Άντεν, στο πλαίσιο της επιχείρησης "Ασπίδες" για την προστασία των εθνικών μας συμφερόντων σε επικίνδυνη περιοχή» έγραψε ο υπουργός στο Twitter/X.
Η απροειδοποίητη επίσκεψη σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα (11/3), το πρωί, με τον κ, Δένδια να φτάνει με ελικόπτερο, που απογειώθηκε από το Τζιμπουτί.
Συναντήθηκε με αξιωματικούς του πλοίου, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην επιχείρηση «Ασπίδες».
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.