Μενού
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για το θέμα της οπαδικής βίας μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, προσερχόμενος στη συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλίας. 

Με αφορμή τα επεισόδια στου Ρέντη ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε πως περιμένει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λάβει μέτρα για να μπει ένα τέλος στην οπαδική βία. 

 «Θα μου επιτρέψετε, πριν πω μερικά λόγια για το οδοιπορικό μας στη Θεσσαλία, να αναφερθώ στη νέα τραγωδία, που είχαμε, με τον τραυματισμένο νεαρό αστυνομικό και τα περιστατικά βίας, τα οποία δυστυχώς δεν συμβαίνουν πρώτη φορά στη χώρα μας» είπε αρχικά. 

«Μετά τη δολοφονία του Άλκη, τη δολοφονία του Μιχάλη, ακούσαμε λόγια περί αυστηροποίησης των ποινών, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες μεγάλων ποδοσφαιρικών σωματείων, αλλά τα πράγματα συνεχίζουν να είναι τραγικά. Περιμένω από τον Πρωθυπουργό να πάρει επιτέλους τις αποφάσεις που έλαβαν και άλλα ευρωπαϊκά κράτη και αντιμετώπισαν την οπαδική βία, η οποία δυστυχώς απαξιώνει τον αθλητισμό», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA