Ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε τις δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, υπογραμμίζοντας πως «για να έχουμε ειρήνη και σταθερότητα προϋποθέσεις είναι: Η διπλωματία, η συνεννόηση και ο σεβασμός στο διεθνές δίκαιο».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στις εκδηλώσεις για την 148η επέτειο της επανάστασης του Ολύμπου, στο Λιτόχωρο και σε δηλώσεις του αμέσως μετά επισήμανε μεταξύ άλλων: «Τιμούμε σήμερα την επανάσταση του Ολύμπου, το 1878, όπου μια χούφτα γενναίων Ελλήνων σήκωσαν το ανάστημά τους απέναντι στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, βάζοντας το θεμέλιο για την απελευθέρωση της Μακεδονίας μας αργότερα».
Ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε την οδύνη του για τον άδικο χαμό των μαθητριών και των μαθητών στο Ιράν από τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ.
«Η Μέση Ανατολή φλέγεται ξανά. Για να έχουμε ειρήνη και σταθερότητα προϋποθέσεις είναι: Η διπλωματία, η συνεννόηση και ο σεβασμός στο διεθνές δίκαιο», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
- Αν η Μυρτώ ήταν Γιάννης ή Μάκης ή Βαγγέλης, θα τον παρατούσαν λιπόθυμο σε μια πλατεία;
- Δεν άντεξε η Κέιτ Μπλάνσετ: Η χειρονομία στο κόκκινο χαλί που τους άφησε όλους άφωνους
- Δέσποινα Μοιραράκη: Πόσες χιλιάδες ευρώ είχε κοστίσει το πιο ακριβό χαλί που πούλησε ποτέ
- Θάνατος 19χρονης: Η τελευταία επικοινωνία με τους γονείς της - Η κλήση που «έκαψε» τους συλληφθέντες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.