Το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών και των κτηνοτρόφων, έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης στήριξε τα αιτήματα των παραγωγών, κατηγορώντας την κυβέρνηση για πλήρη αποτυχία στη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και κάνοντας λόγο για ζήτημα επιβίωσης της ελληνικής περιφέρειας, όπως καταγράφει το Orange Press.
Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:
«Η ελληνική περιφέρεια πεθαίνει. Το κόστος παραγωγής είναι απίστευτα υψηλό, το κόστος ζωής καλπάζει, οι επιδοτήσεις, τα χρήματα που έπρεπε να πάρουν οι αγρότες μας, ακόμα δεν έχουν δοθεί.
Αντιμετωπίζουν ζητήματα επιβίωσης και, δυστυχώς, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, παρά τα όσα λέει, δεν έκανε απολύτως τίποτα για να προστατεύσει τον πρωτογενή μας τομέα, ο οποίος είναι πυλώνας οικονομικής ανάπτυξης, αλλά και πυλώνας κοινωνικής συνοχής για την πατρίδα μας.
Η Νέα Δημοκρατία απέτυχε παταγωδώς. Είμαστε εδώ να στηρίξουμε τον αγώνα τους, τον αγώνα επιβίωσης του Έλληνα αγρότη, του Έλληνα κτηνοτρόφου».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.